Sunday, May 7, 2017

PAKEJ HARI GURU

:gift:

Siapa yg perlu terlibat dgn promosi ini?

:white_check_mark: Pelajar yg berhasrat memberikan hadiah kpd bekas gurunya yg dirindui & dihargai.

:white_check_mark: Murid yg berhasrat memberikan hadiah kpd gurunya yg disayangi.

:white_check_mark: Guru yg berhasrat bertukar hadiah dgn rakan gurunya yg disegani.

:white_check_mark: Rakan yg berhasrat memberikan hadiah kpd rakannya yg merupakan seorang guru yg berdedikasi.

:white_check_mark: Suami yg berhasrat memberikan hadiah kpd isterinya yg merupakan seorang guru yg dikasihi.

:white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark: ATAU SESIAPA YG BERHASRAT UTK MEMBERIKAN HADIAH SEHELAI FABRIK KPD SEORANG YG BERGELAR GURU

:ok: Kami team CC akn berusaha menunaikan hasrat anda yang murni itu dgn menyediakan PAKEJ HARI GURU.

Senang je, bagi hadiah fabrik kpd guru, boleh tambah koleksi pakaian ke sekolah, sbb guru suka pakai baju cantik, kemas & selesa ke kelas, murid pun semangat nak belajar dgn penampilan guru yang menarik!

BAGAIMANA PAKEJ HARI GURU NI?

Dengan membeli sehelai fabrik CC,

anda akn diberikan

PERCUMA

:love_letter: kad beserta ucapan yg ikhlasss
:package: pembalut hadiah yg kemasss
:postbox: penghantaran yg pantasss

Guru bagaikan NTV7 kerana 'ceria selalu'
Kekadang guru seakan TV3 kerana 'menjadi inspirasi hidupku'
Yang pasti guru juga seperti TV9 kerana 'dekat di hati'
dan yang paling penting guru umpama pakej ASTRO kerana ' macam-macam ada'

Jom rebut peluang utk bg sesuatu yang high-value kpd guru kita sempena Hari Guru ni.

Utk tempahan & pertanyaan boleh whatsapp

010-5437705

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

:iphone:
:iphone:
:iphone:

Monday, May 1, 2017

⚡️⚡️ PROMOSI HARI PEKERJA

Sempena 1 Mei, Comfy Cosy(CC) berharap Hari Pekerja 2017 akan memberi kita motivasi utk terus maju dan menjadi lebih berjaya setiap hari!

PENAT BEKERJA?

SELF-REWARD UTK DIRI SENDIRI?

NAK BERKONGSI KESELESAAN DGN ORG LAIN?

Sempena Hari Pekerja, CC berbesar 💟 utk setiap pelanggan memberikan self-reward dan berkongsi reward berkenaan dgn org yg kita sayang ❤️

BAGAIMANA CARANYA?

Buat julung kalinya, CC menawarkan pembelian 4 helai fabrik CC dan akn mendapat PERCUMA sehelai fabrik!

💡Fabrik percuma tertakluk kpd pembelian 4 fabrik yg pertama.

Promosi ini berlangsung utk 5 HARI SAHAJA dari 1-5 Mei 2017.

Hubungi agen Comfy Cosy berdekatan anda utk pertanyaan & tempahan
☎️ 0105437705
☎️ 0105437705
☎️ 0105437705

Thursday, April 13, 2017

New Cotton Fabric Matching Collection - Songket Printed Tona V2 Exclusive Design
























NEW ARRIVAL LAGI!
SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton!
SONGKET PRINTED- Tona V2

Rugi kalau tak grab sonket printed TONA V2
- Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh
Kami jual hanya yg berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Cepat! sementara stok masih ada.
11 WARNA YG MENAWAN!
READY STOK NOW
LIMITED STOK.
Whatsapp ke +60105437705 to order!! Tq!!

New Cotton Stock
Code : BD-346A to BD-346K

Price : RM88 Including Postage for SM!!

High Quality 100% Cotton Grade AAA!!
- 4 meter bidang 45 (boleh request additional meter), 2m + 2m
- Kain lembut
- Sejuk
- Tidak banyak kedut
- Senang untuk diseterika
- Tidak nipis dan tidak tebal
- Tidak mengecut
- Tidak luntur warna

Harga :
✔Sepasang Rm88/95 ss termasuk kos poslaju
✔4m corak bidang 45'
✔Untuk belian secara borong, sila PM 010-5437705
✔Corak boleh campur

Harga : RM88.00 WM, RM95.00 EM
Postage : Termasuk pos

Untuk tempahan, klik SINI 

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

Vanille Dull Satin Fabrics - Rosemary

~Haiiii sis semua. Dah tempah baju raya? Apa? Belum lagi? Eh, tukang jahit dah nak tutup tempahan dah tau.

~Ha, meh cepat shopping kain pasang yg TERBAIK & GOJES dijamin uolllssss PUAS HATI senyum sampai ke telinga

~Semuanya READY-STOCK, order ja boleh pos teruih bak kata org utagha haaa

🌹Rosemary - hamparan mewah corak bunga rose 3D
🌹Material - Vanille Dull Satin bidang 60 inci
🌹Kain yg lembut, jatuh, beralun, sejuk & selesa dipakai
🌹Harga RM28 semeter (ready-stock)

~AMARAN!!! Sis jangan tunggu lama-lama kalau tak nak kain ni dikebas orang.

~Siapa beli dulu, dialah yg bergaya laksana RATU.

💲RM28.00 semeter
📮RM8.00 WM, RM12.00 EM

Untuk tempahan, klik SINI :

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (SATIN Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

Saturday, April 8, 2017

Ready Stock Pheonix Fabric

ADUHHH!!! Dah tak tahu nak cakap macam mana ni. Tersangat laris lebih laris dari goreng pisang cheese leleh campur coklat lagi tau😱
.
PHEONIX - Wanita pasti tampil ANGGUN bergaya dengannya😘
.
6 pilihan warna yg pasti buat tidur tak lena dan tumpuan cik adik cik akak hilang entah ke mana-mana
💘Pink Belacan ~ limited edition, okay
💘Lemon Yellow ~ dah ramai yg demam
💘Opal Blue ~ salju mata memandang
💘Fuschia Pink ~ menawan hati
💘Dark Purple ~ cantik memukau
💘Emerald Green ~ sangat mempesona
.
Takkan nak tengok je??? Meh pilih cepat sbb ni last restock tau. Tiada lagi selepas ini
.
Order @ pertanyaan, direct inbox atau whatsapp ke 010-5437705

💲RM120.00 sepasang
(RM30 per meter)
📮RM10.00 WM, RM16.00 EM

Untuk tempahan, klik SINI

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

Monday, March 20, 2017

Vietnam Silk Orkid

:star2: :star2:















:seedling: Kain sutera bidang 60, panjang kain 3.5m

:seedling: sebelah permukaannya lembut, sebelah lagi rasa kesat sedikit

:seedling: boleh guna kedua dua belah, apabila guna yang lembut sebelah dalam rasa lebih selesa(dari pengalaman pengguna)

:seedling: material sutera campuran cotton pada bahagian yang lembut,

:seedling: material sutera campuran cotton dan polyester pada bahagian yang kesat

:seedling: kain ini ada 2 jalur kaki pada keseluruhan kainnya. Ini yang membuatkan kain ni lebih mahal berbanding kain VS bunga yang lain.

:seedling: kain ni mudah di gosok

:seedling: kain boleh dicuci dengan mesin basuh


Harga : RM190.00 SM, RM195.00 SS
Postage : Termasuk pos

Untuk tempahan, klik SINI 

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (VSO Code) ke 010-5437705


LIKE Fan Page : Cottonon9

Friday, March 10, 2017

New Cotton Fabric Matching Collection - Songket Printed Dokoh Arona Exclusive Design











NEW ARRIVAL LAGI!
SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton!
SONGKET PRINTED- Dokoh Arona 
Rugi kalau tk grab sonket printed DOKOH ARONA ni.
- Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh
Kami jual hanya yg berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Cepat! sementara stok masih ada.
10 WARNA YG MENAWAN!
READY STOK NOW
LIMITED STOK.
Whatsapp ke +60105437705 to order!! Tq!!

New Cotton Stock
Code : BD-311A to BD-311J

Price : RM88 Including Postage for SM!!

High Quality 100% Cotton Grade AAA!!
- 4 meter bidang 45 (boleh request additional meter), 2m + 2m
- Kain lembut
- Sejuk
- Tidak banyak kedut
- Senang untuk diseterika
- Tidak nipis dan tidak tebal
- Tidak mengecut
- Tidak luntur warna

Harga :
✔Sepasang Rm88/95 ss termasuk kos poslaju
✔4m corak bidang 45'
✔Untuk belian secara borong, sila PM 010-5437705
✔Corak boleh campur

Harga : RM88.00 WM, RM95.00 EM
Postage : Termasuk pos

Untuk tempahan, klik SINI 

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9