Thursday, April 13, 2017

New Cotton Fabric Matching Collection - Songket Printed Tona V2 Exclusive Design
























NEW ARRIVAL LAGI!
SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton!
SONGKET PRINTED- Tona V2

Rugi kalau tak grab sonket printed TONA V2
- Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh
Kami jual hanya yg berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Cepat! sementara stok masih ada.
11 WARNA YG MENAWAN!
READY STOK NOW
LIMITED STOK.
Whatsapp ke +60105437705 to order!! Tq!!

New Cotton Stock
Code : BD-346A to BD-346K

Price : RM88 Including Postage for SM!!

High Quality 100% Cotton Grade AAA!!
- 4 meter bidang 45 (boleh request additional meter), 2m + 2m
- Kain lembut
- Sejuk
- Tidak banyak kedut
- Senang untuk diseterika
- Tidak nipis dan tidak tebal
- Tidak mengecut
- Tidak luntur warna

Harga :
✔Sepasang Rm88/95 ss termasuk kos poslaju
✔4m corak bidang 45'
✔Untuk belian secara borong, sila PM 010-5437705
✔Corak boleh campur

Harga : RM88.00 WM, RM95.00 EM
Postage : Termasuk pos

Untuk tempahan, klik SINI 

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

Vanille Dull Satin Fabrics - Rosemary

~Haiiii sis semua. Dah tempah baju raya? Apa? Belum lagi? Eh, tukang jahit dah nak tutup tempahan dah tau.

~Ha, meh cepat shopping kain pasang yg TERBAIK & GOJES dijamin uolllssss PUAS HATI senyum sampai ke telinga

~Semuanya READY-STOCK, order ja boleh pos teruih bak kata org utagha haaa

🌹Rosemary - hamparan mewah corak bunga rose 3D
🌹Material - Vanille Dull Satin bidang 60 inci
🌹Kain yg lembut, jatuh, beralun, sejuk & selesa dipakai
🌹Harga RM28 semeter (ready-stock)

~AMARAN!!! Sis jangan tunggu lama-lama kalau tak nak kain ni dikebas orang.

~Siapa beli dulu, dialah yg bergaya laksana RATU.

💲RM28.00 semeter
📮RM8.00 WM, RM12.00 EM

Untuk tempahan, klik SINI :

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (SATIN Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

Saturday, April 8, 2017

Ready Stock Pheonix Fabric

ADUHHH!!! Dah tak tahu nak cakap macam mana ni. Tersangat laris lebih laris dari goreng pisang cheese leleh campur coklat lagi tau😱
.
PHEONIX - Wanita pasti tampil ANGGUN bergaya dengannya😘
.
6 pilihan warna yg pasti buat tidur tak lena dan tumpuan cik adik cik akak hilang entah ke mana-mana
💘Pink Belacan ~ limited edition, okay
💘Lemon Yellow ~ dah ramai yg demam
💘Opal Blue ~ salju mata memandang
💘Fuschia Pink ~ menawan hati
💘Dark Purple ~ cantik memukau
💘Emerald Green ~ sangat mempesona
.
Takkan nak tengok je??? Meh pilih cepat sbb ni last restock tau. Tiada lagi selepas ini
.
Order @ pertanyaan, direct inbox atau whatsapp ke 010-5437705

💲RM120.00 sepasang
(RM30 per meter)
📮RM10.00 WM, RM16.00 EM

Untuk tempahan, klik SINI

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9

Monday, March 20, 2017

Vietnam Silk Orkid

:star2: :star2:















:seedling: Kain sutera bidang 60, panjang kain 3.5m

:seedling: sebelah permukaannya lembut, sebelah lagi rasa kesat sedikit

:seedling: boleh guna kedua dua belah, apabila guna yang lembut sebelah dalam rasa lebih selesa(dari pengalaman pengguna)

:seedling: material sutera campuran cotton pada bahagian yang lembut,

:seedling: material sutera campuran cotton dan polyester pada bahagian yang kesat

:seedling: kain ini ada 2 jalur kaki pada keseluruhan kainnya. Ini yang membuatkan kain ni lebih mahal berbanding kain VS bunga yang lain.

:seedling: kain ni mudah di gosok

:seedling: kain boleh dicuci dengan mesin basuh


Harga : RM190.00 SM, RM195.00 SS
Postage : Termasuk pos

Untuk tempahan, klik SINI 

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (VSO Code) ke 010-5437705


LIKE Fan Page : Cottonon9

Friday, March 10, 2017

New Cotton Fabric Matching Collection - Songket Printed Dokoh Arona Exclusive Design











NEW ARRIVAL LAGI!
SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton!
SONGKET PRINTED- Dokoh Arona 
Rugi kalau tk grab sonket printed DOKOH ARONA ni.
- Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh
Kami jual hanya yg berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Cepat! sementara stok masih ada.
10 WARNA YG MENAWAN!
READY STOK NOW
LIMITED STOK.
Whatsapp ke +60105437705 to order!! Tq!!

New Cotton Stock
Code : BD-311A to BD-311J

Price : RM88 Including Postage for SM!!

High Quality 100% Cotton Grade AAA!!
- 4 meter bidang 45 (boleh request additional meter), 2m + 2m
- Kain lembut
- Sejuk
- Tidak banyak kedut
- Senang untuk diseterika
- Tidak nipis dan tidak tebal
- Tidak mengecut
- Tidak luntur warna

Harga :
✔Sepasang Rm88/95 ss termasuk kos poslaju
✔4m corak bidang 45'
✔Untuk belian secara borong, sila PM 010-5437705
✔Corak boleh campur

Harga : RM88.00 WM, RM95.00 EM
Postage : Termasuk pos

Untuk tempahan, klik SINI 

Atau :
Sms/whatsapp/ telegram (COTTON Code) ke 010-5437705

LIKE Fan Page : Cottonon9